Специјалист за тендери

flag icon MK

Apply arrow-icon

Telelink Infra Services е компанија етаблирана како индустриски лидер и синоним за квалитет и доверба во професионалните услуги во полето на телекомуникации, приватна, индустриска и јавна инфраструктура. Со седиште во Софија, Бугарија, компанијата Telelink Infra Services е присутена со локални подружници во Велика Британија, Германија, Северна Македонија и Албанија, потпирајќи се на разновидна експертиза и развиваме таленти во меѓународен тим со повеќе од 300 членови.

Поради проширување на нашиот тим во одделот за Деловен Развој и Продажба имаме потреба од Специјалист за тендери.

Улога во тимот :

 • Следење, подготовка, спроведување и завршување на тендерски постапки за јавни набавки во државата и повици издадени од Светска Банка, ЕУ грантови, USA Aid и други меѓународни институции;
 • Собирање и составување на сите правни и корпоративни документи потребни според Законот за јавни набавки;
 • Учество во процесот на подготовка на тендерската документација за тендерските постапки;
 • Учество во последователната кореспонденција со клиентите до склучувањето на договорот;
 • Подготовка на документи за потпишување на договори, декларации, службени писма, овластувања, референтни писма;
  Самостојно организирање во работниот процес.

 

Потребни Квалификации:

 • Високо образование;
 • Солидно познавање на Англиски јазик;
 • Комуникациски способности и вештини;
 • Организациски способности;
 • Познавање на правната основа на Законот за јавни набавки;
 • Одлични компјутерски вештини-Word, Excel, Outlook и Интернет;
 • Познавање на тендерски процедури;
 • Само-иницијативност.

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат најдоцна до 10.02.2024 на следнава e-mail адреса:
hr.telelinkmk@telelinkinfra.com